Як можна смачно приготувати свинину. - Форум filmline.in.ua
Наприклад: Координати "Скайфолл"
Субота, 03.12.2016, 19:42 Реєстрація Карта сайту RSS стрічка
Сторінка 1 з 11
Форум » Користувацький розділ » Як зробити... » Як можна смачно приготувати свинину.
Як можна смачно приготувати свинину.
oleshkoДата: Вівторок, 02.04.2013, 17:54 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратор
Повідомлень: 294
Репутація: 32767
Статус: Offline
Для приготування свинячого м'яса потрібно терпіння і деякі знання. Однак результат коштує витрачених сил, адже страви зі свинини дуже смачні і можуть прикрасити навіть святковий стіл.

Вам знадобиться
Свинина з вешенками:
- 500-600 г свинини (філе);
- 300 г глив;
- 1 цибулина;
- 100 - 120 г соєвого соусу;
- 2 ст.л. лимонного соку;
- 2 зубчики часнику;
- корінь імбиру;
- цукор;
- зелена цибуля.

Запечена свинина:
- 1 кг свинячого окосту;
- 1 ст.л. рідкого або розтопленого на водяній бані меду;
- 2 ст.л. гірчиці;
- 2 цибулини;
- 2 ст.л. рослинної олії;
- сіль, суміш перців.

Фаршироване свиняче філе:
- 700-800 г свинячого філе;
- 150 г свинячого фаршу;
- 1 кг картоплі;
- 1 зубчик часнику;
- 100 г шпинату;
- 2 солодких перцю;
- 1 цукіні;
- 100 г чорносливу;
- мускатний горіх;
- сіль, перець.

Інструкція

1 Свинина з вешенками
Свиняче філе промийте і наріжте скибочками. Соєвий соус змішайте з лимонним соком і додайте невеликий тертий шматочок кореня імбиру, а також дрібку цукру. Замаринуйте м'ясо в отриманому соусі. Рослинна олія розігрійте на сковороді і обсмажте філе. Зніміть м'ясо і в олії, що залишилася обсмажте порізану півкільцями цибулю і подрібнений часник, додайте гриби і тушкуйте до повної готовності. М'ясо знову покладіть в сковороду, полийте залишками маринаду і тушкуйте ще пару хвилин.
Подавайте, посипавши подрібненою зеленою цибулею. Таке блюдо відмінно поєднується з рисом.

2
Запечена свинина
М'ясо промийте, обсушіть і посоліть. Приготуйте маринад: змішайте гірчицю, олію та мед до однорідної маси. Окорок натріть маринадом і покладіть в каструлю з порізаним кільцями цибулею. Залиште на 10 годин у прохолодному місці. Замариноване м'ясо посипте сумішшю перців і загорніть у фольгу. Запікайте 1,5-2 години в духовці, розігрітій до 200 ° С. Незадовго до закінчення приготування розгорніть фольгу, щоб окіст підрум'яниться.

3
Фаршироване свиняче філе
Спочатку приготуйте начинку. Для цього на рослинному маслі обсмажте подрібнену цибулю і часник, потім додайте свинячий фарш, стушкуйте і покладіть порізану кільцями шпинат. Посоліть, приправте перцем і мускатним горіхом. Свиняче філе розрізати уздовж на пласти товщиною в 2-3 см і відбийте їх. На м'ясо викладіть начинку, чорнослив і скрутіть в рулет. Перев'яжіть ниткою і загорніть у фольгу. Запікайте в духовці 50 хв при 180 ° С. Розгорніть фольгу і розкладіть поруч очищений і порізаний крупними шматками картоплю і смужки солодкого перцю. Полийте овочі невеликою кількістю рослинної олії і запікайте ще півгодини. Потім додайте колечка цукіні і запікайте до їх готовності.


В мене все класно, а в вас?
 
Форум » Користувацький розділ » Як зробити... » Як можна смачно приготувати свинину.
Сторінка 1 з 11
Пошук: